Primăria Galați a scos noi posturi la concurs. Iată ce slujbe sunt disponibile în sistemul bugetar

0
1657

Mai bine de 50 de posturi sunt scoase la concurs în sistemul bugetar gălățean, potrivit platformei posturi.gov.ro. Printre instituțiile care fac angajări se numără Primăria municipiului Galați, Serviciul Public Județean de Administrare a Domeniului Public și Privat (din subordinea Consiliului Județean), Muzeul de Artă Vizuală, Universitatea ”Dunărea de Jos”, dar nu numai.

Primăria Galaţi organizează concurs pentru ocuparea funcţiei de inspector debutant în cadrul Compartimentului Registratură Internă, Arhivă Proprie Operaţională, de șef serviciu – Serviciul Administrare Fond Locativ şi Spaţii cu Altă Destinaţie, de consilier principal și consilier superior în cadrul Serviciului Urmărire și Executare Silită, Amenzi. Totodată, municipalitatea a scos la concurs și un post de consilier asistent în cadrul  Compartimentului Întocmire Buget și un post de consilier juridic superior în cadrul Compartimentului Guvernanța Corporativă a Întreprinderilor Publice.

Pentru a afla ce alte posturi sunt scoase la concurs în instituțiile publice gălățene, care este termenul limită de depunere a dosarelor, ce condiții trebuie să întrunească candidații, dar și calendarul concursurilor, accesați platforma posturi.gov.ro, secțiunea dedicată județului Galați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.