Primăria face ultimele plăţi pentru centralele gălăţenilor!

0
1030

Primăria municipiului Galaţi face ultimele plăţi către gălăţenii care au cerut ajutorul financiar de 3.000 de lei pentru a-şi achiziţiona un sistem alternativ de încălzire. După ce, ieri, instituţia a făcut ultimele viramente bancare pentru cei care au solicitat ca banii să le fie viraţi în conturi, astăzi se fac ultimele plăţi pentru gălăţenii care au optat pentru ridicarea banilor direct de la casieria Primăriei.

Mâine, se vor scoate la casieria Primăriei municipiului Galaţi ultimele state de plată pentru ajutorul acordat în vederea achiziţionării unui sistem alternativ de producere a apei calde şi căldurii. Este vorba despre plata dosarelor admise şi care au fost depuse până la data de 31 octombrie 2017″, a anunţat Biroul de Presă al instituţiei.

Nu mai puţin de 7.890 de gălăţeni au cerut Primăriei ajutorul financiar de 3.000 de lei pentru achiziţionarea unui sistem alternativ de încălzire. Dosarele a 191 dintre aceştia au fost respinse, întrucât nu îndeplineau criteriile impuse de Consiliul Local, motiv pentru care banii oferiţi de Primărie ajung la 7.699 de persoane.

A fost un proces lung şi anevoios, au fost tot felul de zvonuri care au indus cetăţenii în eroare, plăţile au mers mai greu, însă mă bucur că cei care au avut încredere în acest demers au depus documentele necesare şi astfel au devenit independenţi”, a declarat primarul Ionuţ Pucheanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.