Primăria face angajări. Iată ce posturi sunt scoase la concurs

0
3790

Gălățenii aflați în căutarea unui loc de muncă în administrația locală se pot înscrie la concursurile organizate de Primărie pentru ocuparea funcțiilor de consilier debutant și consilier superior în cadrul Compartimentului Ajutoare pentru încălzire și pentru ocuparea funcției de șef serviciu al Serviciului de Utilităţi Publice.

Cei care își doresc să ocupe postul de consilier debutant sau de consilier superior trebuie să aibă studii superioare. Dacă debutanților nu li se solicită vechime, așa cum este normal, celor care vor intra în competiția pentru postul de consilier superior li se cere vechime de minimum nouă ani.

Pentru funcția de șef serviciu, candidaților li se solicită studii superioare „în domeniul fundamental ştiinţe inginereşti sau în domeniul fundamental ştiinţe sociale, ramura de ştiinţă: ştiinţe administrative, vechime în specialitatea studiilor superioare de lungă durată absolvite, necesare exercitării funcţiei publice, de minimum doi ani și studii de masterat sau postuniversitare absolvite în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice”.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei, de pe strada Domnească, nr. 38, nr. de telefon 0236/307.713.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.