Primăria demolează zeci de garaje în Țiglina II. Un nou proiect de restructurare urbană

0
1738

Municipalitatea continuă să radă garajele construite haotic în cartiere, multe dintre ele pe spațiul verde, care ocupă inutil spațiile dintre blocuri, iar în locul lor amenajează parcări și zone verzi pe care le pune la dispoziția gălățenilor.

Un nou proiect de restructurare urbană este pus în practică în cartierul Țiglina II, sufocat de baterii imense de garaje. Primarul Ionuț Pucheanu anunță că zeci de garaje vor dispărea de pe strada Constructorilor, numeroși proprietari ai acestora fiind notificați deja să elibereze terenul pentru ca municipalitatea să amenajeze locuri de parcare și să schimbe fața cartierului.

”Dispar garajele și de pe strada Constructorilor. Proprietarii garajelor de pe strada Constructorilor din Țiglina 2 au fost deja notificați să elibereze terenul unde vom amenaja noi locuri de parcare, atât de necesare în zonă.
Știu că este o mare nerăbdare să ajungem în toate cartierele care au fost împânzite cu baterii de garaje folosite mai mult ca spații pentru depozitare și nicidecum pentru parcarea mașinilor.
De aceea, vom continua acțiunile de demolare a acestor construcții care nu-și mai au rostul”, spune edilul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.