Primăria dă jos cablurile ”uitate” pe trotuare și pe străzi, care urâțesc orașul

0
1252

Începând de astăzi, Primăria Galați va acționa pentru înlăturarea cablurilor considerate abandonate (căzute, desprinse, atârnate) pe domeniul public, pe străzile principale ale orașului.

”Atenționăm, pe această cale, agenții economici și persoanele fizice deținătoare ale unor astfel de cabluri să se preocupe în mod voluntar de eliminarea sau declararea acestora la Primăria municipiului Galați, întrucât ulterior se vor elimina de pe domeniul public cablurile funcționale, dar nemarcate sau nedeclarate la autoritatea locală. Pentru relații suplimentare, cetățenii se pot adresa la numărul de telefon 0336102112”, anunță Biroul de Presă al Primăriei.

Aspectul de oraş părăsit – remarcat de mulţi gălăţeni, prin toate cartierele oraşului, unde cabluri aparţinând diverşilor operatori (de telefonie, de internet, electrice etc) sunt căzute la pământ sau, mai rău, atârnă atât de aproape de pământ, încât trecătorii se încurcă în ele – va dispărea în următoarea perioadă, dă asigurări primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.