Primăria a semnat contractul de lucrări pentru modernizarea Școlii gimnaziale nr. 18

0
531

Primăria municipiului Galați informează că, în urma licitației publice, a fost semnat contractul pentru realizarea obiectivului „Reabilitare și modernizare Școala Gimnazială nr.18” – proiectare și execuție, cu ofertant câștigător  Asocierea ALITEC SOLUTION SRL – SC GENYMAR 2008 SRL.  Valoarea contractului este de 1.887.487,38 lei fără TVA, iar termenul de execuție este de 12 luni.

Este un proiect pentru care municipalitatea a obținut fonduri europene, contractul de finanțare fiind semnat în luna aprilie a acestui an, prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 9, Prioritatea de investiții 9.1-DLRC Sprijinirea regenerării economice și sociale a comunităților defavorizate din mediul urban.

Obiectivele specifice ale proiectului sunt: reabilitarea și modernizarea corpurilor A și B, reabilitarea terenurilor de sport, a împrejmuirii, a aleilor și terenului din incintă. Principalele categorii de lucrări de intervenție ce se vor realiza în cadrul proiectului sunt: reparații la fațade; izolarea termică a pereților exteriori; înlocuirea tâmplăriei interioare și exterioare; înlocuirea acoperișului tip terasă cu acoperiș tip șarpantă la corpul B și revizuire acoperiș la corpul A; izolarea termică a planșeului/pardoselii peste sol/subsol neîncălzit; reparații capitale instalație electrică; reabilitarea instalațiilor interioare (apă-canalizare); sistematizarea pe verticală (alei, trotuare, teren din incintă); refacerea finisajelor interioare (zugrăveli, gresie, faianță, parchet); reabilitarea terenurilor de sport și a împrejmuirii; amenajarea unui grup sanitar și a unei rampe pentru persoane cu dizabilități.

Proiectul are ca termen de finalizare data de 28 februarie 2023. Valoarea totală a contractului de finanțare este de 2.617.656,79 lei, din care municipalitatea asigură 33.939,31 lei valoarea cheltuielilor neeligibile și 920.691,78 lei valoarea cofinanțării eligibile.

Școala gimnazială nr. 18 este situată în cartierul Micro 40, are 573 elevi și 36 de cadre didactice.

 

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

three × three =