Primăria a instalat încărcătoare solare în cinci locuri publice din oraş

0
1588

Primăria municipiului Galați informează că “toate cele cinci încărcătoare solare pentru telefoanele mobile și pentru alte gadgeturi au fost montate și sunt funcționale în diferite zone publice din oraș: Parcul Viva, Grădina Publică, Orășelul Copiilor, zona Romarta și zona Potcoava de Aur.
Este vorba despre stâlpi solari pentru încărcarea telefoanelor mobile, tabletelor sau a camerelor foto. Stâlpul solar din zona Potcoava de Aur permite și încărcare wireless.
Stâlpii solari sunt independenți de rețeaua electrică, sunt prevăzuți cu panouri fotovoltaice, acumulatori solardeep cycle, controler solar special cu pornire și oprire automată, priză dublă usb2.1Ax3=6 fast charger și sistem de iluminat. Aceștia pot fi echipați opțional cu sisteme precum: priză exterioară pentru laptopuri, trotinete, hoverboard-uri, scutere sau biciclete electrice; stație meteo profesională; panouri LED video; routere pentru rețele Wi-Fi în spațiile publice.
Contractul pentru serviciile de furnizare și montare a încărcătoarelor solare, încheiat cu firma Power Pure Energy SRL în urma licitației publice organizate de către Primărie, este în valoare de 49.500 de lei, fără TVA. Conform contractului, serviciile de mentenanță se vor desfășura pentru perioada cât sistemele sunt în garanție și sunt gratuite”.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

five − one =