Primăria a înființat 12 centre de autorecenzare asistată

0
929

Primăria municipiului Galați informează că au fost înființate 12 centre unde gălățenii pot completa formularele de recenzare cu asistență din partea recenzorilor.

Acestea funcționează la: Primăria municipiului Galați, Direcția de Asistență Socială a Municipiului Galați, Serviciul Public Comunitar Local pentru Evidenta Persoanelor, Serviciul de Stare Civila Galați, Direcția Impozite Taxe și Alte Venituri Locale (Sediul central, str. Domnească nr.13; Secția 2 – Bdul. Henri Coandă nr. 40; Secția 3 – Micro18, Bdul. Brăilei, bloc E4; Secția 4 – str. Basarabiei nr.55, bloc A16 parter), Shopping City Galați, Biblioteca Județeană „V.A. Urechia”, Societatea Gospodărire Urbană, Piața Centrală Galați.

Reamintim că în perioada 14 martie – 15 mai 2022 are loc etapa de autorecenzare din cadrul Recensământului populației și locuințelor. Pentru prima dată în România recensământul va fi sută la sută informatizat, oferindu-se posibilitatea autorecenzării care se va realiza online de pe orice telefon mobil inteligent, tabletă sau calculator cu acces la internet, accesând site-ul www.recensamantromania.ro. Chestionarul pentru autorecenzare va fi disponibil în limba română, în limbile minorităților naționale și în limba engleză. Recensământul populației și locuințelor se desfășora în două etape astfel:

– în perioada 14 martie – 15 mai 2022 va avea loc autorecenzarea online;

– în perioada 16 mai – 17 iulie 2022, pentru cei care nu s-au autorecenzat, va avea loc recenzarea prin interviu față în față, cu înregistrarea datelor pe tabletă, de către un recenzor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.