Primăria a făcut publică lista finală cu solicitanții calificați și descalificați pentru atribuirea locurilor în parcarea multietajată

0
479

Primăria Galați informează că a fost publicată, astăzi, pe portalul municipalității, lista finală cu solicitanții calificați și descalificați pentru atribuirea directă a unui abonament pentru parcarea supraetajată din Mazepa I. Lista este disponibilă la https://www.primariagalati.ro/portal/act/lista_sol0309201.pdf.

Solicitanții calificați se vor prezenta, la termenele indicate pe site, începând de luni, 7 septembrie, la sediul Primăriei din str. Domnească, nr. 54, parter, pentru semnarea procesului verbal de atribuire.  Atribuirea abonamentelor se va face conform art. 20 din Metodologia aprobată prin Hotărârea Consiliului Local nr. 259/25.06.2020, respectiv se va atribui câte un abonament pentru fiecare solicitant calificat, la tariful de bază aprobat prin H.C.L. Atribuirea se va desfășura individual pentru fiecare loc din parcare, în ordinea inversă a cererilor depuse, începând cu etajul III.

Persoanele calificate, care au semnat și ridicat un exemplar al procesului verbal de atribuire, au obligația să prezinte dovada achitării pentru anul în curs, în momentul ridicării abonamentului.  Plata se poate face la sediile serviciului de taxe și impozite, cuantumul abonamentului pe anul în curs fiind menționat în procesul verbal de atribuire.  Pentru anul următor, plata se va efectua până pe data de 30 noiembrie a anului în curs, la sediile serviciului taxe și impozite locale. Pentru mai multe detalii, cei interesați pot apela numerele de telefon 0236307718  și 0336102117.

La parcarea multietajată sunt 214 locuri, în această etapă urmând să fie atribuite 180 de locuri.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

twenty − nineteen =