Primăria a demolat zeci de garaje în Țiglina III! Autoritățile amenajează locuri de parcare

0
1238

Aproximativ 40 de garaje construite în apropierea Școlii Gimnaziale nr. 11, în cartierul Țiglina III, care ocupau inutil domeniul public și strangulau circulația în zona unității de învățământ, au fost demolate de municipalitate. În locul construcțiilor hidoase, autoritățile vor amenaja zeci de locuri de parcare, pe care le vor pune la dispoziția gălățenilor care locuiesc în zonă.

Lucrările fac parte din amplul program de reabilitare a infrastructurii de cartier, inițiat de primarul Ionuț Pucheanu. Edilul a anunțat, la începutul acestei luni, că urmează să fie demolate noi baterii de garaje care sufocă domeniul public și spațiile dintre blocuri – de data aceasta în Țiglina III, iar astăzi a comunicat că garajele au și fost puse la pământ.

”Am desființat garajele din apropierea Școlii Gimnaziale nr.11, așa cum anunțam la începutul acestei luni. Este vorba despre aproximativ 40 de garaje care ocupau inutil domeniul public, iar în locul lor vom amenaja noi locuri de parcare. Astfel, gălățenii de la blocurile din zonă sau părinții care își aduc copii la școală nu vor mai avea probleme pentru găsirea unui loc de parcare. Amplul nostru program de reabilitarea a interioarelor de cartier continuă!”, a anunțat edilul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.