Prima parcare multietajată din oraș va fi pusă la dispoziția gălățenilor din Mazepa, anul acesta

0
905

Gălățenii care locuiesc în Mazepa, unul dintre cartierele Galațiului sufocate de mașini, care se confruntă cu mari probleme în ceea ce privește locurile de parcare, vor beneficia de prima parcare multietajată construită de Primărie.

Investiția va fi finalizată anul acesta, lucrările la parcarea multietajată fiind într-un stadiu avansat. ”Lucrările la prima parcare multietajată pe care o construim în cartierul Mazepa I avansează pe zi ce trece. După cum puteți vedea în imagini, structura de rezistență e aproape gata și s-au realizat deja cele 50 de spații de depozitare și casa liftului interior. În continuare, ne ocupăm de finisaje la interior și exterior, instalații electrice și de apă, branșamente etc”, anunță primarul Ionuț Pucheanu.

Edilul spune că își dorește ca proiectul să se încheie în vara acestui an. ”Suntem cam la jumătatea drumului și ne dorim ca în vara anului acesta să încheiem lucrările, obținând o parcare cu 214 locuri, dar și cu 21 de stații de încărcare pentru mașinile electrice.
Pentru siguranță, parcarea va fi monitorizată video, iar accesul va fi pe bază de cartele de acces cu autotaxare”, precizează primarul Galațiului.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 × four =