Prima etapă de modernizare a străzii Domnească se apropie de final. Urmează noi investiții în centrul orașului

0
688
Primăria va încheia, în curând, o nouă etapă din amplul program de modernizare a centrului municipiului Galați, o investiție de amploare datorită căreia zonele de la Potcoava de Aur, Spicu, dar și Piața Regală (fostul hotel Dunărea) au fost transformate complet de autorități. În plus, după mulți ani de așteptare și multe promisiuni neonorate ale fostelor administrații, pasajul pietonal Dunărea a fost reabilitat și a căpătat un aspect spectaculos datorită celor două cupole impresionante.
Primarul Galațiului, Ionuț Pucheanu, a anunțat că, în curând, va fi încheiată și modernizarea străzii Domnească, pe tronsonul cuprins între Brăilei și Gamulea (Avântului) – investiție care face parte de asemenea din strategia autorităților de transformare a centrului municipiului Galați în unul modern.
Suntem pe ultima sută de metri cu lucrările pe strada Domnească. În apropiere de Biserica Greacă amenajăm locurile de parcare și trotuarul, după ce am schimbat și vechea conducta de apă. Așa cum ne-am propus în primă etapă, pe tronsonul dintre strada Brăilei și strada Gamulea (Avântului), am refăcut trotuarele, am înlocuit mobilierul urban, am refăcut sistemul de iluminat, am amenajat spațiile verzi, am plantat arbori și am făcut canalizațiile subterane pentru coborârea cablurilor”, a declarat edilul.
Ionuț Pucheanu a anunțat totodată că autoritățile nu se vor opri aici cu modernizarea străzii Domnească, iar ”următorul segment pe care îl vizăm va fi până la intersecția cu strada Gării”.
Totodată, pe lista de investiții a Primăriei se află și aleea de la P-uri, care de asemenea va fi modernizată. În paralel, Primăria continuă și programul de reabilitare a infrastructurii de cartier. În prezent, sunt în derulare lucrări importante în mai multe zone ale orașului.

 

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

eighteen − 6 =