Prima ediţie Oktoberfest Galaţi, un succes! Peste 130.000 de oameni au participat la festivalul berii

0
2458

Prima ediţie Oktoberfest la malul Dunării, care s-a desfăşurat în perioada 28 septembrie 2017 – 1 octombrie 2017, a fost un real succes, atât din perspectiva organizatorilor, cât şi a participanţilor, au anunţat reprezentanţii Primăriei.

Peste 130.000 de persoane s-au distrat pe platoul Sălii Sporturilor în cele patru zile de festival, recordul de participanţi fiind atins sâmbătă, când, la un moment dat, peste 12.000 de persoane erau prezente la festivalul berii, aflat la prima ediţie la Galaţi. „În cele patru zile de Oktoberfest s-au golit 200 de butoaie cu bere a câte 50 de litri fiecare, s-au consumat peste 10.000 de mici şi peste 1.500 de kg de produse de origine bavareză”, a informat Biroul de Presă al Primăriei.

La revedere, Galaţi! Vă mulţumim pentru cele patru zile spumoase de festival! Mulţumim sponsorilor, partenerilor, echipei de organizare şi domniilor voastre, pentru participare! Cu zâmbete largi, unchiul Hans!”, au scris organizatorii pe pagina de Facebook dedicată Oktoberfest România.

Reamintim că prima ediţie Oktoberfest la Galaţi a fost un eveniment organizat de ”Bonima-the events company” cu sprijinul Primăriei municipiului Galaţi (care a pus la dispoziţie locaţia şi utilităţile pentru buna desfăşurare a evenimentului).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.