Președintele PNL Galați, George Stângă, ascunde ceva

0
1163

Deputatul George Stângă, președintele PNL Galați, s-a vaccinat ieri împotriva Covid. Bravo! Evenimentul a fost marcat pe pagina sa de socializare, prin două fotografii ilustrative. Adulatorii de partid s-au înghesuit să îl felicite pe Godfather, de parcă a descoperit leacul pentru Covid.

Postarea lui Stângă despre cultul personalității nu ne-ar fi atras atenția, dacă nu ne uitam mai atent la fotografiile postate de șeful PNL Galați, prin intermediul scribilor oficiali, proptiți în funcții publice ca să îi scrie ode conducătorului iubit și, mai nou, vaccinat.

Așadar, Stângă s-a vaccinat la dreapta, că destul s-a făcut bășcălie pe tema ”Stângă, liderul Dreptei”, dar și la adresa președintelui Iohannis, care s-a vaccinat la stânga, nu la Stângă. După modelul ”primul schior al țării”, George Stângă a ales să îmbrace un tricou negru, cu vedere la bicepșii lucrați cu steroizi (nu degeaba e prieten cu Clanul Sportivilor gălățeni și cu Moroșanu ”pumnii mei minte nu are”).

Deci, avem mai multe dileme. De ce președintele PNL își acoperă bărbăția? Nu l-au ajutat steroizii și acolo? Vaccinul a dat reacții adverse imediate? Sau nu a vrut să se vadă cât de mic e procentul PNL în sondaje, ca urmare a guvernării catastrofale? Văzând fotografia lui Stângă vaccinatul, ne vine în minte o întrebare celebră: ce-i mai mică și mai mică decât palma lui Georgică?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.