Preoţii şi credincioşii din protopopiatului Tecuci continuă să doneze sânge,

0
811

Un număr de 35 de preoţi şi credincioşi din cadrul protopopiatului Tecuci au desfăşurat o nouă acţiune de donare de sânge.

Această activitate organizată în Arhiepiscopia Dunării de Jos se înscrie în Campania „Donează sânge, salvează o viață!”, derulată de Patriarhia Română încă din anul 2014 şi intensificată în contextul medical și epidemiologic actual, atât de dificil, prin care trece societatea românească.

La această acţiune de solidaritate umană şi filantropie creştină au participat 35 de voluntari care au dorit să vină în sprijinul persoanelor aflate pe patul spitalelor şi care au nevoie urgentă de sânge în această perioadă dificilă prin care trecem.

Donatorii au fost mobilizaţi de părintele protoiereu de Tecuci, iar deplasarea acestora de la Tecuci la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină din Galaţi s-a realizat cu mijloace de transport persoane cu respectarea prevederilor legale în vigoare privind protecţia sanitară împotriva răspândirii noului coronavirus.

Voluntarii din cadrul acestui protopopiat au participat cu mare bucurie şi dragoste la acţiunea de donare de sânge pentru a aduce un sprijin real semenilor lor.

Preoţii şi credincioşii din cadrul protopopiatului Tecuci, încă din anul 2013 se mobilizează exemplar pentru această campanie umanitară, răspunzând cu disponibilitate în fiecare an la nevoia acută de sânge pentru cei aflaţi în suferinţă.

Personalul specializat în recoltarea de sânge şi aparatura tehnică necesară au fost asigurate de Centrul Regional de Tranfuzie Sanguină Galaţi.

Campania de donare de sânge organizată la nivelul Arhiepiscopiei Dunării de Jos continuă în perioada următoare cu alţi slujitori şi credincioşi din parohiile Eparhiei Dunării de Jos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.