Premierul Viorica Dăncilă: Să scriem declaraţia de la Galaţi prin care românii să nu mai fie umiliţi

0
828

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, sâmbătă, la mitingul PSD organizat la Galaţi, că la summit-ul de la Sibiu a văzut doar poze şi a propus participanţilor la miting o declaraţie de la Galaţi în care să se susţină ca românii să nu mai fie umiliţi şi să nu mai fie acceptată ura şi dezbinarea.

‘Am cerut preşedintelui României ca la summit-ul de la Sibiu să ceară ridicarea MCV, intrarea în Schengen, pentru ca noi românii să fim trataţi cu demnitate în UE, să stăm la masa deciziilor. Nu am văzut acest lucru, am văzut doar poze. Dar care este rezultatul acestui summit ? Cum ne regăsim noi în rezultatul summitului de la Sibiu? Cum ne sunt reprezentate interesele românilor? De aceea (…) scriem aici declaraţia de la Galaţi. În această declaraţie vom susţine cu tărie că nu mai acceptăm niciodată ca părinţii şi bunicii să fie umiliţi, să li se taie pensiile şi salariile, că nu mai acceptăm niciodată să se închidă spitale şi şcoli, să nu mai acceptăm ca românii să nu fie respectaţi, că nu mai acceptăm niciodată ura şi dezbinarea, că vrem o Românie unită, vrem ca noi cetăţenii să ne creionăm propriul destin’, a afirmat Dăncilă, în discursul rostit de pe scena mitingului organizat în centrul municipiului Galaţi.

De asemenea, ea a arătat că a mers în ţară în ultimele săptămâni pentru a vedea rezultatele aplicării programului de guvernare şi a subliniat că prevederile acestui program al PSD au fost făcute în interesul românilor, pentru creşterea nivelului de trai al acestora.

Premierul Dăncilă a arătat că lista de candidaţi pentru europarlamentare a PSD conţine ‘oameni patrioţi’, care vor apăra interesele României în Europa. Totodată, ea a mai promis că va continua să apere cu demnitate interesele ţării noastre în interiorul UE.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

19 − three =