Pregătiri pentru Serbările Galațiului!

0
2425

Chiar dacă este mai bine de o lună până când autoritățile vor da startul distracției de Zilele Galațiului, Primăria a început deja pregătirile pentru serbările orașului. Municipalitatea caută, până pe data de 25 octombrie, un agent economic specializat în organizarea de evenimente, care să asigure, printre altele, cel puțin cinci restaurante mobile stradale și minimum 150 de corturi, pentru cele câteva zile de distracție pregătite oamenilor de către autorități.

Condițiile impuse organizatorului

Potrivit datelor publicate de Primărie pe propriul site, până pe data de 25 octombrie 2017 se depun solicitări pentru organizarea de activități cu caracter comercial care se vor desfășura pe domeniul public al municipiului Galați în cadrul evenimentului „Zilele Galațiului 2017”. Primăria caută un agent economic care să aibă ca obiect de activitate codul CAEN 8230 Activități de organizare a expozițiilor, târgurilor și congreselor.

Acestuia i se solicită trei ani vechime în organizare de evenimente, minimum cinci evenimente similare (dovadă – copii ale contractelor și parteneriatelor cu beneficiarii, cu mențiunea conform cu originalul, fotografii în format digital sau printate, indicând clar locul și perioada de desfășurare a evenimentului), să nu aibă datorii la bugetul local și la bugetul de stat, să aibă zone unitare (cromatic și ca dimensiune), să asigure minimum 150 de corturi identice (culoare și dimensiune 3/3m), minimum cinci restaurante mobile autorizate – dimensiune 12/3m – cu personal calificat, cu menținea că fiecare stand va fi numerotat vizibil și lizibil.

Agentul economic va avea obligația să contacteze instituțiile abilitate (după caz – poliție, poliție locală, jandarmerie, D.S.P., D.S.V.S.A., salubritate, ISU etc.) în vederea organizării și desfășurării evenimentului (inclusiv autorizații, avize, contracte etc). Totodată, organizatorul va avea obligația să nu distrugă domeniul public, să protejeze vegetația și să asigure sursa de energie electrică, respectiv generatoare de minimum 100 kw.

Reprezentanții Primăriei subliniază însă că, în situația în care există mai multe societăți care îndeplinesc condițiile de participare, câștigătorul va fi stabilit în urma derulării procedurii de licitație. „Câștigătorul licitației va achita taxa de utilizare temporară a domeniului public, în termen de 5 zile lucrătoare de la data încheierii procedurii de licitație, valoare prevazută în H.C.L. nr. 230/15.12.2016 privind stabilirea impozitelor și taxelor locale și va obține licența de ocupare ocazională a domeniului public, în conformitate cu prevederile art. 18 din Regulamentul aprobat prin H.C.L. nr. 434/26.11.2015″, potrivit anunțului publicat pe site-ul Primăriei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.