Pregătiri pentru alegeri parlamentare în siguranță

0
1201

Primăria municipiului Galați informează că a amenajat 176 de secții de votare pentru alegerile parlamentare care se vor desfășura duminică, 6 decembrie 2020. În contextul pandemiei, se aplică toate măsurile pentru siguranța și protejarea sănătății cetățenilor. Astfel, se dezinfectează toate spațiile în care s-au amenajat secții de votare, atât înainte, cât și după încheierea procesului de vot, se asigură soluții dezinfectante și măști sanitare, iar la intrarea în secții se va face termoscanarea tuturor persoanelor care se vor prezenta la vot.

Cetățenii care doresc să afle la ce secție de votare sunt arondaţi în funcție de adresă pot accesa site-ul Primăriei Galați. Precizăm că secțiile numerotate de la 121 la 124 vor funcționa la Liceul Tehnologic „Anghel Saligny”, din str. Metalurgiștilor, nr. 4, fiind mutate de la Școala Gimnazială nr. 41 „Sfântul Grigorie Teologul”, având în vedere lucrările de reabilitare a școlii.

Pentru asigurarea desfășurării în condiții optime a procesului electoral, Serviciul Evidența Persoanei Galați va avea activități de lucru cu publicul atât în perioada premergătoare, cât şi în ziua alegerilor. Cetăţenii pot depune actele în vederea eliberării documentelor de identitate după următorul program: sâmbătă, 5 decembrie 2020, în intervalul 08.00 – 16.00, și duminică, 6 decembrie 2020, în intervalul 08.00 – 21.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.