Pregătiri de iarnă pe drumurile naţionale

0
744
Lucrătorii Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Iași – Secția Galați montează parazăpezi din material plastic pe porțiunile expuse înzăpezirii de pe drumurile naționale din judeţul Galaţi. În total, până la începutul lunii decembrie, se vor monta parazăpezi pe o lungime de 10 km, cele mai expuse înzăpezirii porțiuni aflându-se pe DN 24 D. Montarea de parazăpezi din plasă de plastic a fost adoptată în ultimii ani din cauză că parazăpezile clasice, din tablă, erau vechi, deteriorate şi de foarte multe ori furate de hoţii de fier vechi.
Tot în aceste zile drumarii montează indicatoarele rutiere cu semnalizarea de rigoare în perioada rece (polei, drum alunecos etc) și cele cu eventualele restricții pe sectoarele vizate, pe DN 24, DN 24D și DN 26.  În aceste condiții, DRDP Iași face recomandarea către conducătorii auto să circule cu prudență în zonele afectate de lucrări, lansând totodată un apel la înțelegere pentru eventualul disconfort produs în trafic.
„Graficul de lucrări poate suferi modificări, în funcție de condițiile climatice sau alte probleme de natură logistică existente la nivelul DRDP Iași”, mai informează sursa citată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.