Prefectul USR suferă de nebăgare în seamă. Panaitescu face conferințe de presă despre nimic

0
764

Prefectul Gabriel Panaitescu, liberalul vopsit pus în funcție de USR (partid care promovează tinerii în politică și dezaprobă vehement traseismul politic) a ieșit astăzi, la rampă. Fiindcă nu îl băga nimeni în seamă de când a fost numit, Panaitescu a organizat o conferință de presă la care a vorbit despre lucruri deja știute.

Ca să nu cadă singur de papagal, prefectul traseist Panaitescu a venit flancat la conferința de presă de șefii celor două instituții de forță din Galați: comisarul șef Cornel Mototolea, șeful Inspectoratului de Poliție Județean, și colonelul Florin Simionel, șeful Jandarmeriei. Cei doi și-au scos uniformele de la naftalină și s-au prezentat regulamentar la conferința de presă, unde au fost pe post de ficus, întrucât tema anunțată de Prefectură a fost una mai degrabă de sănătate publică, în contextul pandemiei de Covid-19.

”Tânărul în politică” prefect Panaitescu nu a catadicsit să o aducă la conferința de presă, așa cum era normal, pe directoarea Direcției de Sănătate Publică, pe Liliana Moise. Probabil, madame Moise are iar vreo migrenă sau a amenințat cu demisia, cum face de obicei, ca să nu fie deranjată în timp ce o freacă pe bani publici.

Așadar, stați liniștiți! Prefectul Panaitescu, liberalul de la USR (partidul care promovează tinerii în politică și dezaprobă vehement traseismul politic) veghează pentru voi. Se ia la trântă cu coronavirusul, secondat de șefii Poliției și Jandameriei. Ura, ura, ura! Suntem salvați!

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

eleven − seven =