Prefectul tablagiu se joacă de-a ”cu mască, fără mască”

0
540

Noul prefect de Galați, Eugen Hristache, altă nulitate pusă în funcție de PNL, o ține din gafă în gafă și din prostie în prostie. După ce la propria ceremonie de învestire în funcție a trimis invitație presei după ce evenimentul începuse deja, fostul tablagiu de la Circulație, Hristache, ajuns ofițer la apelul bocancilor și pensionar de lux MAI, se joacă de-a situațiile de urgență, pe nervii populației.

Marți, prefectul Hristache, președinte al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Galați, s-a grăbit să impună purtarea măștii de protecție și pe stradă. La fel ca predecesorul său, habarnistul Avrămescu, plecat la Buzău să îngroape PNL, Eugen Hristache, alt mare specialist al PNL, nu a așteptat să se pronunțe Comitetul Național pentru Situații de Urgență pe acest subiect. A vrut să fie el primul, meteahnă copiată de la Avrămescu, așa că i-a prostit pe membrii CJSU (șefii de la Poliție, ISU, Jandarmerie, DSP și alții) să voteze ca purtarea măștii să fie obligatorie și pe stradă.

Măsura a stârnit reacții vehemente în tot județul, dar mai ales în orașul Galați, unde oamenii au catalogat măsura ca fiind exagerată, dat fiind faptul că masca era obligatorie oricum, în spațiile publice deschise aglomerate (piețe, stații de autobuz, parcuri, artere de promenadă), precum și la 100 de metri împrejurul tuturor unităților de învățământ.

Minunea tablagiului Hristache (PNL) a ținut mai puțin de o zi. Miercuri seară, același comitet județean pentru situații de urgență, prezidat de prefectul cu caschetă, a ordonat ”la loc comanda”. Adică, de joi, 15 octombrie, masca de protecție nu mai este obligatorie pe stradă, decât în zonele aglomerate, în toate localitățile din județ în care rata de infectare cu SARS Cov-2 este sub 3 cazuri la 1.000 locuitori.

 

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

one × 1 =