Prefectul tablagiu PNL, trecut în rezervă. USR pune un dinozaur politic în funcție

0
1088

După cinci luni de făcut nimic în fruntea Prefecturii, Eugen Hristache (foto) a fost eliberat din funcție, prin hotărâre de Guvern. Deja fostul prefect PNL, tablagiu ajuns ofițer la apelul bocancilor, se pregătește să se întoarcă pe scaunul din dreapta față, ca instructor auto. Asta dacă Godfather Stângă, tătucu PNL Galați, nu îi găsește o nouă funcție călduță prin aparatul de stat.

Odată cu Hristache, a fost eliberată din funcția de subprefect și Veorica David. Dacă nu știți cine e doamna, nu ați pierdut nimic. Fiindcă nu a făcut nimic. Veorica David a fost numită subprefect pe vremea când PMP putea emite pretenții, fiindcă susținea la guvernare PNL și Guvernul Orban.

Dar cel mai așteptat moment este numirea prefectului propus de USR. Care USR, partid ce promovează oameni noi în politică și condamnă ferm și hotărât traseismul politic, l-a scos de la naftalină pe dinozaurul liberal Gabriel Panaitescu, mai nou tânără speranță a salvării României.

Tare din urmă vine și PNL, care i-a creditat pentru funcțiile de subprefecți pe Paul Cristea, fostul primar de la Șendreni, care a pierdut cu succes alegerile din septembrie 2020, și pe Andra Mihaela Costache, protejata lui Godfather Stângă, fostă secretar de stat la Ministerul Tineretului și Sportului, unde a făcut mai puțin decât nimic.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

three × 4 =