Prefectul tablagiu i-a trimis la plimbare pe comercianții din piețe rămași șomeri

0
289

După ce Guvernul PNL a decis să închidă piețele, zeci de comercianți din Galați, care își desfășurau activitatea în incinta halelor acoperite, au rămas pe drumuri și fără singura sursă de venit. Revoltați că Guvernul lui Iohannis îi discriminează pe micii comercianți în folosul marilor proprietari de hipermarketuri, circa 30 de deținători de spații comerciale în Piața Centrală din Galați s-au adunat la Prefectură pentru a-și exprima nemulțumirile legate de decizia fără cap a guvernanților PNL.

La Palatul Prefecturii, o delegație a protestatarilor a fost primită de prefectul fost sergent major la ”Circulație”, Eugen Hristache. Reprezentantul Guvernului în Galați i-a luat la mișto pe protestatari. Întâi a încercat să îi aburească în stil PNL că, de fapt, Guvernul nu a închis piețele și că moare de grija comercianților. Apoi, tot în manieră PNL, prefectul tablagiu i-a trimis la plimbare pe bieții comercianți din piețe, rămași șomeri, încercând să le abată atenția cu o fumigenă. Hristache i-a îndemnat pe șomerii din piețe să meargă la Primărie și la Administrația Piețelor, care, zice prefectul, trebuie să le găsească soluții.

Păi bine, tovarășe prefect, dar Primăria a închis piețele sau Guvernul incompetent pe care îl reprezentați degeaba în Galați?

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

two × four =