Precizări legate de închirierea locurilor de parcare din Mazepa

0
1463

După lansarea în dezbatere publică a metodologiei de atribuire a abonamentelor pentru locurile de parcare din parcarea supraetajată aferentă blocului R5, din Mazepa, Primăria municipiului Galați informează că “sunt gălățeni care s-au arătat deja interesați să obțină un loc de parcare, formulând cereri în acest sens. De aceea, facem precizarea că în acest moment este în derulare doar etapa de dezbatere publică, nicidecum etapa de atribuire a locurilor de parcare. Prin urmare, Primăria municipiului Galați nu poate da curs acestor solicitări de atribuire acum.
Mai precis, după dezbaterea publică va exista un proiect de hotărâre privind metodologia de atribuire a abonamentelor pentru aceste locuri de parcare, proiect care va fi supus aprobării Consiliului Local. După aprobare, va fi anunțată demararea procedurii de repartizare a abonamentelor pentru locurile de parcare și implicit perioada în care se pot depune cererile pentru atribuirea unui abonament.
Până atunci, detaliile proiectului pot fi consultate pe site-ul Primăriei municipiului Galați, accesând link-ul https://bit.ly/tRa7sqa7 Propunerile, sugestiile sau opiniile persoanelor interesate pot fi depuse zilnic, până pe 17 mai 2020, prin formularul online afișat la începutul secțiunii, pe adresa comunicare@primariagalati.ro sau prin poștă, pe adresa instituției din Galați, Str. Domnească nr. 54″.

Reamintim, Primăria municipiului Galați a supus dezbaterii publice proiectul de hotărâre privind atribuirea abonamentelor pentru locurile de parcare din noua parcare supraetajată din cartierul Mazepa. “Locurile de parcare vor putea fi utilizate de către locuitorii care au reședința în blocurile aflate în zona străzilor Giussepe Garibaldi, Armata Poporului, Ovidiu şi Roşiori. Procedura de atribuire a abonamentelor pentru parcarea de reședință supraetajată se va aplica de sus în jos pentru toate locurile de parcare (începând cu etajul superior), în mai multe etape de repartizare, pe principiul proximității, în cadrul fiecărei etape fiind alocate un număr minim de 10, maxim 25 de locuri de parcare. Abonamentele vor fi de trei tipuri: BASIC (loc de parcare simplu), PLUS (loc de parcare + spațiu auxiliar tip boxă), ECO (loc de parcare prevăzut cu stație de alimentare pentru autoturismele plug-in hybrid și electrice). Pentru atribuirea abonamentelor, BASIC și PLUS se va elabora o procedură de licitație publică cu strigare, în vreme ce o procedură de atribuire directă se ia în calcul doar pentru locurile destinate persoanelor cu dizabilități și pentru abonamentele ECO. Propunerile, sugestiile sau opiniile cu valoare de recomandare a persoanelor interesate pot fi depuse zilnic până la data de 17.05.2020 prin formularul online afișat la începutul secțiunii, ca mesaj în format electronic pe adresa de e-mail comunicare@primariagalati.ro sau prin poștă, pe adresa instituției din Galați, Str. Domnească nr. 54 sau la Registratura Generală din Galați, str. Domnească nr. 54″, transmite Biroul de Presă al Primăriei Galați.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

fifteen + 2 =