Pompierii au fugărit o lebădă!

0
879

Ştire de senzaţie!

,,Un echipaj al Detaşamentului de Pompieri Galaţi intervine pentru degajarea lebedei de pe suprafaţa de apă a unui canal de irigaţii din Vama Giurgiuleşti”(reproducere înştiinţare ISU de pe whatsapp la ora 13.22).

Emoţii. Aşteptăm cu înfrigurare deznodământul.

,,Lebăda a părăsit zona de căutare iniţială, din Staţia de Desecare Ghimia, astfel încât echipajul de pompieri şi DSV-ul renunţă la misiune”(reproducere înştiinţare ISU de pe whatsapp la ora 14.05).

Sigur, n-am aflat nici până acum, cine a anunţat evenimentul, din cine era compus echipajul, cu ce mijloace ar fi putut ,,degaja” lebăda sau lebădoiul, că nici asta nu ştim. Cert este că lebăda a fost fugărită de pompieri şi s-a dus unde a văzut cu ochii.

De a fugit lebăda? Pentru că purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi, Dan Ionaşcu, a anunţat în urmă cu câteva zile că ,,bucătăria ISU are porţile deschise” pentru oricine binevoieşte să se înfrupte din ceea ce ne oferă domnia sa. Lebăda a zburat mâncând aerul gândindu-se la vorbele acestuia şi ale urmaşilor, urmaşilor mâncătorilor de lebede din Austria.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

four − three =