Polițist local, rănit în misiune

0
342
Un polițist local din Galați a fost rănit rănit, în timp ce intervenea pentru aplanarea unui scandal. Polițistul a suferit o hemoragie puternică la cap și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Pentru aplanarea conflictului, a fost nevoie de intervenția în forță a Poliției Locale și Poliției Naționale. Trei persoane sunt cercetate de Poliție în legătură cu agresarea polițistului local.
“Agresiunea s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă, când Politia Locală Galați a fost sesizată, prin dispecerat, cu privire la tulburarea ordinii și liniștii publice într-o zonă rău famată a municipiului.
La fata locului s-a deplasat o echipă formată din doi polițiști, locali, care a găsit la adresa respectivă trei persoane ce au refuzat să se legitimeze. A fost necesară intervenția echipei în vederea conducerii și identificării acestora la sediul Politiei Locale.
În acel moment s-a declansat de către locatarii blocului respectiv o ,,canonada”, în urma căreia au fost aruncate de la geamurile imobilului, de către ocupanții acestuia, mai multe obiecte și părți de mobilier”, informează Sindicatul “Meridian”.
Având în vedere că scandalul risca să degenereze în violență extremă, s-a solicitat intervenția Poliției Naționale.
“Avand în vedere această situație, s-a cerut intervenția unor echipe suplimentare, atât de la Poliția Locală, cât și a celor specializate ale Poliției Romane, pentru detensionarea situației.
Ulterior, cele trei persoane violente au fost conduse la sediul Poliției Române pentru cercetări”, au mai precizat sindicaliștii de la “Meridian”.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 × five =