Poliția și ITM, amenzi la petreceri interzise. Greii din PNL au fost iertați

0
269

Poliția și Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Galați au dat o raită, la sfârșitul săptămânii trecute, pe la localurile din județ unde se organizează petreceri private. Oamenii legii au vrut să se asigure că se respectă interdicția organizării de nunți, botezuri sau petreceri de aniversare. Și nu se respectă. La Valea Mărului și Pechea se fac nunți și botezuri chiar dacă e interzis prin lege. Gurile rele susțin că și la Galați, dar nu se pune, că ar fi fost botez la un mare șef din PNL, candidat la alegerile parlamentare, cu invitați grei din PNL și acolo Poliția nu se duce că nu se cade. ITM nici atât, că șeful instituției, Laurențiu Asaftei, băiatul care îi debarasează masa lui Stângă, e pus de partid acolo și execută doar ordinele de partid.

Dar să vedem ce zice Poliția, care are și ea un inspector șef adjunct pus de PNL în funcție, deși nu îl recomandă decât vocea și talentul: “La data de 17 octombrie, polițiștii gălățeni, în colaborare cu un reprezentant al I.T.M. Galați, au defășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii răspândirii noului coronavirus, ocazie cu care au constatat că, în localitatea Valea Mărului, la punctul de lucru al unei întreprinderi individuale, se află în derulare un eveniment privat, (petrecere nuntă), în incinta restaurantului fiind prezente aproximativ 75 de persoane”, transmite IPJ Galați printr-un comunicat de presă dat publicității astăzi, deși faptele sunt vechi de 2-3 zile. Operativitate, nu glumă, la Poliția Galați!

Cum legislația în vigoare interzice desfășurarea de evenimente publice și private, administratorul societății comerciale unde se chiuia la nuntă a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 6 000 de lei, în cauză fiind întocmit și dosar penal pentru comiterea infracțiunii de zădărnicire a combaterii bolilor.
Un dosar penal pentru aceeași infracțiune a fost întocmit și în cazul unui botez, desfășurat în noaptea de 17/18 octombrie, într-un salon de evenimente de la Pechea, la care au participat aproximativ 50 de persoane.
“Și în acest caz, operatorul economic care a organizat evenimentul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 6 000 de lei”, mai spune IPJ Galați.
Concluzia este clară: dacă nu sunteți membri PNL, cumetri, fini, nași sau slugile lui JR George Stângă, nu faceți nunți sau botezuri, că vă luați amendă și vă alegeți și cu dosar penal! Sau cum ar spune băieții de la PNL: ”Ciocu mic, acum noi suntem la putere!”.

 

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

three × three =