Poliţia Locală s-a autosesizat în urma articolului nostru. Gardul construit înainte de intrarea în scara unui bloc va fi desfiinţat

0
2464

Poliţia Locală Galaţi s-a autosesizat în urma articolului publicat de GazetaGalaţiului.ro, în care arătam cum locatarii unui bloc din Galaţi şi-au construit, înainte de intrarea în scară, un gard cu poartă, care a oripilat opinia publică.

Potrivit purtătorului de cuvânt al instituţiei, Aurelia Bogatu-Matei, poliţiştii locali din cadrul Serviciului Disciplina în Construcţii au mers la blocul A2 din Doja pentru a face verificări şi pentru a cere explicaţii reprezentanţilor asociaţiei de proprietari, numai că aceştia nu au fost de găsit, motiv pentru care vor reveni.

În cazul în care locatarii blocului nu au autorizaţie de construcţie (şi, cel mai probabil, nu deţin un astfel de document), poliţiştii locali vor dispune desfiinţarea construcţiei, iar cei care au ridicat gardul se vor alege cu amendă sau, în cel mai fericit caz, cu avertisment.

Reamintim că unii dintre locatarii scării 2 a blocului A2 din Doja au apelat la un mod cel puţin iraţional de a-şi securiza accesul în imobilul în care locuiesc. Deşi scara este dotată cu interfon, ceea ce înseamnă că în bloc nu este permis accesul oricui, pentru unii dintre locatari nu a fost de ajuns, aşa că au ridicat un gard.

Halucinant! Locatarii unui bloc din Galaţi şi-au construit gard înainte de intrarea în scarăhttps://www.gazetagalatiului.ro/halucinant-locatarii-unui-bloc-din-galati-si-au-construit-gard-inainte-de-intrarea-in-scara/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.