Poliția din Galați face angajări

0
1019
Inspectoratul Județean de Poliție Galați scoate la concurs 20 de posturi de agenți și ofițeri de poliție prin încadrare directă. Sunt scoase la concurs, din sursă externă, 8 posturi de ofițeri de poliție și 12 posturi de agenți de poliție.
Înscrierile se fac on-line în perioada 23.09 – 05.10.2021, inclusiv în zilele nelucrătoare, NUMAI în format electronic scanat, DOAR la adresa de e-mail sursaexterna@gl.politiaromana.ro ce aparține Inspectoratului Județean de Poliție Galați
ATENȚIE! Pe data de 05.10.2021, după orele 16:00, nu vor fi luate în calcul cererile de înscriere însoțite de documentația solicitată.
IMPORTANT! Este interzisă înscrierea la concurs precum și transmiterea documentelor ce constituie dosarul de recrutare prin fax, prin poștă, inclusiv poștă militară sau prin orice alte mijloace decât prin adresa de e-mail a Inspectoratului Județean de Poliție Galați, respectiv sursaexterna@gl.politiaromana.ro, astfel că cererile și documentele transmise în altă modalitate decât cea precizată urmează a nu fi luate în considerare.
Posturile scoase sunt în specialitățile investigații criminale, criminalistică, comunicații și informatică, financiar, cazier judiciar, statistică și evidențe operative, pregătire profesională, logistică și resurse umane.
Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condițiile de participare, documentele necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor se regăsesc, începând de astăzi, pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Galați, secțiunea Carieră – Posturi scoase la concurs:
În perioada 21 – 29 octombrie, este programată proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice, respectiv proba practică, în funcție de posturile pe care candidează, dacă este prevăzută o astfel de probă.
La data de 6 noiembrie, va avea loc proba scrisă, de tip test grilă.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + seven =