Poliția din Galați are forțe noi

0
288
57 de absolvenți ai Școlii de Agenți de Poliție Vasile Lascăr Câmpina, promoția noiembrie 2023, au fost repartizați la Inspectoratului Județean de Poliție din Galați.
Repartizarea noilor noilor s-a făcut în ordinea mediilor de absolvire, pe funcțiile vacante existente, avându-se în vedere situația operativă înregistrată la nivelul județului Galați, dar și în baza opțiunilor liber exprimate de aceștia.
Specializările în care vor profesa noii polițiști sunt siguranță publică, proximitate, rutieră și criminalistică. Aceștia au fost repartizați după cum urmează: 52 de polițiști în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Galați își vor desfășura activitatea în cadrul Poliției Municipiului Galați, Poliția Municipiului Tecuci, Poliția orașului Berești și Poliția orașului TG. Bujor, în mediul urban dar și rural, iar 2 dintre aceștia își vor desfășura activitatea în cadrul Serviciului Criminalistic Galați. 5 polițiști la Secția Regională de Poliție Transporturi Galați.
Timp de 6 luni, fiecare dintre ei se va afla sub îndrumarea unui tutore, un polițist cu experiență care îi va îndruma în primele activități din debutul carierei lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.