PNL, la pământ. Pro România, ,,gratulată”

0
889

N-a început campania electorală, dar corturile partidelor politice, bannerele, afişele au apărut aşa ca din senin şi agresează tihna gălăţeanului de rând sau mama natură.

În apropierea staţiei de autobuz din Ţiglina II, PNL şi-a instalat un cort în care nu e nimeni. Stă aşa de pomană, ca să vadă lumea că liderul de dreapta, Stângă, există. Cortul este sprijinit pe nişte pietroaie amintind de corvoada la care a fost supus Dobre când a fost dat afară din sediul partidului şi mutat peste drum de restaurantul clădit în Grădina Publică peste un WC public. Probabil că acest conflict între tată şi fiu, vitregi, a mâniat mama natură şi un vânt şăgalnic a dărâmat cortul sub privirile indiferente ale trecătorilor. Cică vine furtuna şi PNL va rămâne după europarlamentare în ,,nudul gol”.

Un pic mai jos, pe Saturn, în faţa Parcului Şahiştilor, un alt cort, de data asta al Pro România, cu două personaje: Corina Creţu şi Victor Ponta, zâmbind în derâdere. Pozele lor probabil că au râcâit orgoliul chibiţilor din parc, pensionarii aducându-le îmbunătăţiri din pix în zona mustăţilor şi sprâncenelor. Cred că şahiştii de ocazie s-au răzbunat pe promisiunile deşarte făcute de Ponta când era premier şi de Creţu când era cu Colin Powell. În plus, cortul a fost împodobit şi cu o urare de bine şi de împlinire, dată din tot sufletul.

Şi când te gândeşti că campania electorală nu a început….

 

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

five × 2 =