PNL Galați a reînviat omul multilateral dezvoltat al lui Ceaușescu. Fostul prefect tablagiu, numit la Protecția Consumatorului

0
2697

Vi-l mai amintiți fostul prefect PNL, tablagiul Eugen Hristache, sluga supusă și necuvântătoare a lui El Lider Maximo, George Stângă? Nu? Nu ați pierdut nimic. Totuși, vrem noi să vă împrospătăm memoria, fiindcă slugoiul de Hristache tocmai a fost proptit de PNL într-o funcție remunerată cu bani publici. Ei bine, Eugen Hristache, tăietor de frunză la câini de vreo câteva luni, a fost numit șef al Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorilor din Regiunea Sud-Est. Ăștia de la PNL Galați sunt atât de proști încât și-au zis că dacă Hristache a fost comisar șef la Înmatriculări poate fi comisar șef și la Protecția Consumatorului. Pentru această funcție, îl recomandă, desigur, vocea și talentul, plus limba fină și catifelată.

Eugen Hristache este sergent major de poliție, la bază. În anii 90, datorită unei legi favorabile, a ajuns ofițer la apelul bocancilor. Înainte de împlini 50 de ani, Hristache a devenit tânăr pensionar MAI, după câțiva ani de șefie la Serviciul de Permise și Înmatriculări Auto Galați, unde se ocupa de înmatriculări. După ce a ieșit la pensie, Eugen Hristache s-a făcut instructor auto, singura postură pentru care este calificat în raport cu numărul de neuroni.

Dar cum la PNL Galați, cu cât ești mai incompetent, cu atât ești mai calificat pentru funcții publice, Eugen Hristache a fost pus subprefect de El Lider Maximo Stângă, plăcut impresionat de limba catifelată a tablagiului. Pentru că a făcut nimic foarte bine, Hristache a fost avansat în grad, dar mai ales în funcție și, uite așa, a ajuns prefect. Și ar mai fi fost prefect mult și bine, dacă USR nu îi trăgea preșul de sub picioare, la împărțirea ciolanului, pentru a promova un om nou în politică, pe ”tânărul” traseist Gabriel Panaitescu, de numai 63 de anișori.

Revenind la ”geniul din Galați” Hristache, acesta a stat pe tușă vreo 3 luni, până i-a găsit Stăpânul Stângă o funcție călduță la stat degeaba. Habar nu avem ce legătură are Hristache cu Protecția Consumatorului. Liberalii spun că atunci când era prefect a relaționat foarte bine cu agenții economici și acest lucru îl recomandă. Noi vă spunem că omul multilateral dezvoltat, reînviat de PNL la 31 de ani de la Revoluția anticomunistă, are o singură legătură cu agenții economici: atunci când îl trimite nevasta la cumpărături.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 × 4 =