Plaja Dunărea rămâne deschisă până pe 10 septembrie

0
820
Gălățenii mai pot merge la Plaja Dunărea pentru a se bronza sau distra în aquapark până pe data de 10 septembrie (inclusiv), anunță reprezentanții Gospodărire Urbană, societatea care administrează complexul de agrement.
Gospodărire Urbană SRL Galați anunță că 10 septembrie 2021 este ultima zi de funcționare a Bazei de agrement Plaja Dunărea. Prezența foarte scăzută determinată de condițiile climaterice nefavorabile au condus la decizia de închidere a Bazei de agrement Plaja Dunărea”, transmit reprezentanții societății publice din subordinea Primăriei.
În perioada 17-19 septembrie, însă, municipalitatea va organiza la Plaja Dunărea Festivalul Danube Rock Sounds. Printre artiștii și trupele care vor concerta în cadrul festivalului se numără nume cunoscute ca Alternosfera, Cargo, Subcarpați, Coma, byron, Robin and the Backstabbers și mulți alții.
Concertele vor începe zilnic de la ora 18.30, iar accesul publicului se va face începând cu ora 17.30. Biletele la festival au prețul de 108 lei (abonament), 54 lei (bilet pe zi – preț întreg) și 32,40 lei (bilet pe zi – preț redus) și se pot achiziționa de la Casa de bilete a Teatrului Național de Operă și Operetă „Nae Leonard” (telefoane: 0236465599, 0753312308), precum și online din rețelele BLT.RO și IABILET.RO.
Conform normelor în vigoare, accesul va fi permis exclusiv persoanelor vaccinate cu ambele doze, care au împlinit 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare anti-COVID-19, sau persoanelor care prezintă dovada unui test RT-PCR NEGATIV efectuat în urmă cu maxim 72 ore sau test ANTIGEN RAPID efectuat în urmă cu maxim 24 de ore, sau persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV2, fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare, test care să dovedească prezența anticorpilor efectuat cu maxim 14 zile anterior evenimentului). Aceste documente vor fi verificate obligatoriu la intrare. Copiii sub 18 ani sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale”, transmite Biroul de Presă al Primăriei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.