Plaja Dunărea intră în modernizare. Licitația organizată de Primărie s-a încheiat

0
2488

Primăria Galați va investi peste 20 de milioane de lei pentru a transforma plaja Dunărea într-un complex acvatic funcțional modern. Autoritățile anunță că licitația organizată pentru reabilitarea și modernizarea plajei s-a încheiat, iar oferta declarată câștigătoare este cea depusă de Asocierea Tancrad S.R.L. – Lemacons S.R.L – Aqua Azur S.R.L., cu o propunere financiară de 19.494.063,44 lei fără T.V.A.

Din momentul în care va fi dat ordinul de începere a lucrărilor, conform contractului, câștigătorul licitației are la dispoziție 18 luni pentru realizarea obiectivului, din care o lună și jumătate pentru servicii de proiectare.

Primăria municipiului Galați își dorește să transforme Plaja Dunărea într-un complex acvatic multifuncțional integrat în circuitul de agrement al orașului. Printre altele, la Plaja Dunărea se vor executa următoarele lucrări: refacerea și modernizarea bazinului cu valuri, realizarea unei piscine de relaxare cu tobogan pentru adulți, reamenajarea piscinei pentru copii, realizarea unor tobogane cu aterizare în piscină, amenajarea unui parc de aventură acvatică cu dotări speciale pentru trasee cu grade diferite de dificultate, amenajarea unei zone de food, a unei zone care va fi destinată organizării unor evenimente (scenă, beach bar etc) și amenajarea unei zone pentru mișcare în aer liber cu aparate de fitness și alte activități sportive, vestiare, dușuri etc.

 

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

eight + eleven =