Pirații șoselelor, amendați de Poliția Rutieră

0
374

Poliția Rutieră Galați continuă acțiunile de verificare a legalității transportului de persoane în județ. Polițiștii vizează, cu precădere, transporturile de zilieri care merg la muncile agricole. În urma celei mai recente acțiuni desfășurate pe DJ 251, au fost descoperite noi nereguli.

”Serviciului Rutier Galați au oprit, în trafic, pe D.J. 251, două autoutilitare care efectuau transport public de persoane contra cost, cu ocazia controlului documentelor, constatând că cei doi conducători auto nu dețineau autorizație de transport în regim de închiriere, sau copie conformă după aceasta. În interiorul celor două autovehicule, prevăzute cu 8 locuri, polițiștii au identificat 12, respectiv 15 persoane”, au precizat reprezentanții IPJ Galați.

Cei doi șoferi au fost sancționați contravențional, cu amendă de 1 000 de lei fiecare. În plus, polițiștii rutieri polițiștii au reținut plăcuțele și certificatele de înmatriculare ale autovehiculelor, dispunând măsura suspendării dreptului de utilizare a acestora, pe o perioadă de 6 luni.

Circa 20 de șoferi din Galați au fost sancționați în ultima lună pentru transport ilegal de persoane.

FOTO: ARHIVĂ

 

 

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

18 − 4 =