Pinocchio Stângă, prins cu încă o minciună: gălățenii NU vor ieși la pensie cu 2 ani mai devreme

0
335

Săptămâna trecută, senatorul PNL, George Stângă, care se visează președinte la Consiliul Județean Galați, înfiera cu mânie proletară PSD, pe pagina sa de Facebook, că ține la sertar propunerea legislativă pe care el a făcut-o (minciună: propunerea legislativă, conform Senatului României, aparține senatorului PNL, Carmen Harău). Și spunea domnul Stângă în postarea sa, scrisă de trepădușii puși în funcții în instituțiile statului, că el nu știe să scrie corect românește, cum că s-a zbătut el ca gălățenii care au locuit timp de 30 de ani în localitățile afectate de poluare remanentă (n.r. – acesta este termenul folosit de lege) să poată ieși la pensie mai devreme. Dar, ce să vezi, PSD ține legea în sertare și nu vrea ca locuitorii Galațiului să beneficieze de acest drept.

Stângă ori e mitoman, ori are amnezie. La data postării sale, așa zisa sa propunere legislativă, prin care voia el binele gălățenilor, trecuse de mult de Senat, loc unde doar semnează condica. Respectiva propunere legislativă fusese votată la Senat, unde Stângă e senator cică (asta când nu se ocupă de contractele bănoase cu statul), încă de pe 3 octombrie 2017. Și nicio localitate din județul Galați nu se afla pe lista cu localități afectate de poluare remanentă.

Propunerea legislativă de modificare a Legii Pensiilor a trecut zilele trecute și de Camera Deputaților, for decizional, și nici acolo PNL nu s-a rupt în două să pună Galațiul pe listă, deși are deputat de Galați.

Bravo, domnu Stângă! Ați înfrânt din nou! ”Datorită” dumnevoastră, gălățenii nu vor ieși la pensie mai devreme, deși mulți, foarte mulți, locuiesc de peste 30 de ani într-un oraș cu poluare remanentă. Nu mai punem la socoteală locuitorii din Șendreni, Smârdan sau Vânători.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

14 − thirteen =