Pietre susceptibile a fi din chihlimbar descoperite în PTF Galați rutier

0
734

Echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei(PTF) Galați rutier a descoperit ascunsă în bagajele unui cetățean român cantitatea de 927 grame de pietre susceptibile a fi din chihlimbar.

În data de 09 februarie a.c., în jurul orei 17.00, în PTF Galați rutier s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, cetățeanul român P.A., în vârstă de 29 de ani, conducând un microbuz, înmatriculat în R. Moldova.

În baza analizei de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport și persoanei în cauză, în urma căruia echipa comună de control, formată din poliţişti de frontieră și lucrători vamali, a descoperit mai multe pietre susceptibile a fi din chihlimbar, cu o greutate totală de 927 grame, ascunse în bagajele bărbatului.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reţinerii bunurilor în valoare totală de 1.000 de lei, iar tânărul a fost sancționat contravenţional cu amendă în valoare de 3.000 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.