Pieton grăbit, accidentat grav pe strada Brăilei

0
1198

Un accident rutier cu urmări grave s-a produs duminică, după-amiază, pe strada Brăilei, în apropierea intersecției cu strada Oțelarilor. Un bărbat care traversa strada prin loc nepermis, deși avea trecerea de pietoni la câțiva metri, a fost accidentat grav de o mașină care mergea spre ieșirea din oraș. Impactul a fost destul de puternic, pietonul fiind proiectat în aer câțiva metri buni.

La fața locului au intervenit echipaje de la SMURD, Poliția Locală și Poliția Rutieră Galați. Circulația a fost blocată în zonă câteva zeci de minute pentru intervenția echipelor de salvare și pentru cercetarea la fața locului. Poliția Locală a dirijat circulația pe toată durata intervenției la locul accidentului.

“Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a unui pieton. Acesta ar fi fost acroșat de un autoturism, în timp ce traversa strada prin loc nemarcat și fără să se asigure. A fost transportat în stare gravă la spital.
Victima, bărbat, 63 de ani, din comuna Grindu, județul Tulcea. Conducătorul auto, o femeie, de 24 de ani, din comuna Ivești”, a precizat IPJ Galați.
În caz a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

three × 1 =