Petreceri interzise, oprite de Poliție

0
732
Patru petreceri private, evenimente interzise în perioada stării de alertă, au fost oprite sâmbătă noapte, de polițiștii din Galați.
Două dintre aceste evenimente s-au desfășurat pe raza Secției 1 Poliție Galați, în două restaurante situate pe străzile Alexandru Ioan Cuza și Portului.
La fața locului, polițiștii au constatat că este vorba despre o aniversare și un botez, la fiecare participând în jur de 30 de persoane.
Un alt eveniment privat (botez) a fost constatat de polițiștii Secției 2 Poliție Galați, într-un restaurant de pe strada Drumul de Centură, stabilindu-se că la acesta participau aproximativ 60 de persoane.
“Cu ocazia legitimării participanților, polițiștii au identificat un bărbat, de 34 de ani, care ar fi trebuit să se afle în izolare la domiciliu, acesta fiind sancționat cu amendă în valoare de 1000 de lei”, a precizat IPJ Galați.
În aceeași seară, polițiștii Postului de Poliție Foltești s-au sesizat din oficiu cu privire la desfășurarea unui eveniment privat, în localitate, la care participau în jur de 40 de persoane.
“În toate cele patru cazuri, evenimentele au fost întrerupte, administratori restaurantelor fiind sancționați contraventional cu amenzi în valoare totală de 7.500 de lei”, a mai precizat IPJ Galați.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 × 5 =