Peste 900 de copaci au fost deja plantați în Galați. Continuă campania de primăvară

0
1033
Peste 900 de stejari, paltini, ulmi și salcâmi au fost plantați în Galați, în ultimele săptămâni, după declanșarea campaniei de primăvară de către Primărie.

”Continuăm plantările de arbori în diferite zone din oraș. Vorbim până acum despre străzile Gării, N. Bălcescu, zona Școlii nr. 28, zona Tirighina și intrarea în oraș dinspre Brăila.
S-au plantat deja, în campania de primăvară, peste 900 de stejari, paltini, ulmi și salcâmi, prin intermediul societății Gospodărire Urbană. Și nu ne oprim aici!”, anunță primarul Ionuț Pucheanu.
Amintim că municipalitatea a lansat, la începutul lunii martie, o nouă campanie de plantare de copaci în Galați. De data aceasta, autoritățile vor sădi nu mai puțin de 1.200 de arbori în mai multe zone ale orașului!

”Continuăm plantările de arbori. Pentru campania de primăvară, care va începe în câteva zile, am prevăzut plantarea a încă 1.200 de copaci în diferite zone ale orașului. Campania de plantare se înscrie în linia acțiunilor pentru un mediu sănătos de care să se bucure și generațiile viitoare”, declara primarul Ionuț Pucheanu, la începutul lunii martie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.