Peste 60.000 de oameni, la Forza ZU: ”Galați, îți mulțumim!”

0
4000

Peste 60.000 de oameni din Galați, Brăila, Tulcea, Constanța, Focșani, București, Iași și nu numai au participat, ieri, la super-concertul Forza ZU, care s-a desfășurat pe stadionul Dunărea din Galați!

Chiar dacă cele câteva reprize de ploaie torențială au alungat mare parte din spectatori, iar pe stadion mai rămăseseră doar câteva sute de persoane ”pe baricade” și mulți s-au grăbit să catalogheze evenimentul ca fiind un eșec, la scurt timp după ce norii s-au risipit, zeci de mii de persoane au revenit pe stadion, care a fost umplut până la refuz!

AM MURIT ȘI AM ÎNVIAT! FORZA ZU a umplut un stadion, forța naturii l-a golit printr-o furtună îngrozitoare. Și FORZA ZU l-a umplut din nou. Ne-ați lăsat fără cuvinte. Furtuna e un fenomen natural. FORZA ZU, am aflat azi, e un fenomen supranatural. Vă mulțumim. Sunteți toți în inima noastră!”, le-au spus Buzdu și Morar participanților la cel mai mare concert din România.

Cei peste 60.000 de participanți la cea de-a noua ediție a Forza ZU au ascultat și cântat, ieri, peste 100 de hituri, împreună cu artiștii preferați, pe scena Forza ZU urcând nu mai puțin de 30 de nume tari, în vogă:

ANDRA, CARLA’S DREAMS, IRINA RIMES, ANTONIA, 5GANG, MARIO FRESH, DELIA, NICK, LIDIA BUBLE, SMILEY, ELENA GHEORGHE, 3 SUD EST, SPIKE, NOAPTEA TÂRZIU, CONNECT-R, ELIANNE, LORA, MARK STAM, KARMEN, LINO GOLDEN, MIRA, IOANA IGNAT, HOLOGRAF, EDWARD SANDA, SORE, GUESS WHO, VESCAN, JO, DORIAN, THE MOTANS, MINELLI, CABRON, ALINA EREMIA, PEPE, ADDA, FELI.

Stadionul Dunărea a fost, ieri, locul unde zeci de mii de oameni, veniți din toate colțurile țării, au strigat Forza ZU! Peste 30 de artiști consacrați au făcut atmosferă, aseară, pe scena de la GALAȚI. S-a cântat, s-a dansat, iar amfitrionii evenimentului, Buzdu și Morar, au declarat capitala muzicii la GALAȚI.
Forza ZU a fost un real succes! Primăria municipiului Galați, Consiliul Județean Galați și Radio ZU și-au dat mâna pentru un eveniment de senzație”, a spus primarul Ionuț Pucheanu.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

one + twelve =