Peste 400 de copii nevoiași vor primi jucării, de 1 Iunie, grație unei campanii a Primăriei

0
960

Aproximativ 450 de copii nevoiași, din centrele sociale ale municipalității, vor primi, pe 1 Iunie, de Ziua Internațională a Copilului, jucării, jocuri și cărți, donate de gălățeni și angajați ai Primăriei, în cadrul unei campanii intitulate ”Dăruiește o jucărie, faci o bucurie!”, aflată la a doua ediție.

Campania, derulată de Primărie pentru al doilea an consecutiv, s-a încheiat joi și a fost un succes, în condițiile în care, pe lângă angajații instituției, pentru copiii nevoiași au donat daruri elevi și profesori, agenți economici, dar nu numai.

”Le mulțumim colegilor care s-au implicat în organizarea evenimentului și tuturor celor care s-au alăturat acestui proiect de suflet, venind în întâmpinarea copiilor de la fundațiile și centrele finanțate de Consiliul Local. Aproape 450 de copii se vor bucura de darurile dumneavoastră; aceasta este cea mai frumoasă mulțumire!”, a spus primarul Galațiului, Ionuț Pucheanu.

La evenimentul de încheiere a campaniei au fost prezenți mai mulți copii, care s-au bucurat de două momente artistice oferite de solistul Filip Cioc, elev al Școlii de Arte din cadrul Centrului Cultural ”Dunărea de Jos”, și de trupa de dans Aqua Boys de la Estrada Studio.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.