Peste 360 de locuri de muncă disponibile la Galaţi

0
1353

Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă Galaţi anunţă că sunt disponibile nu mai puţin de 363 de locuri de muncă, ofera fiind extrem de variată. Cele mai multe locuri de muncă disponibile sunt în număr de 100 de ucenici de care are nevoie un producător de echipamente militare şi de protecţie, dar şi de confecţii textile, din Vânători. O societate de montare a tâmplăriei cu vitraj izolant caută 31 de manipulanţi marfă şi un confecţioner-montator de astfel de tâmplărie, în timp ce un callcenter de pe G. Coşbuc  caută 26 de operatori introducere validare şi prelucrare date (cunoscători de limba franceză), o cunoscută societate de construcţii locală caută 8 ingineri, din care patru pentru construcţii feroviare şi alţi patru, pentru construcţii civile drumuri şi poduri, dar şi 10 maşinişti pentru maşini la terasamente, în timp ce producătorul local de bere caută 30 de încărcători/descărcători, dar şi patru patru maşinişti la maşini de ambalat.

Totodată, se mai caută: 11 dulgheri, 4 electricieni, 7 fiereri betonişti, 15 şoferi de autocamion de mare tonaj şi alţi 5 de autoturisme şi camionete, dar şi 29 de sudori, 10 tubulatori navali sau alte meserii – bucătar, vânzători, ziodari, spălători autovehicule etc.

Printre ofertanţi se află şi o instituţie publică – Drumuri Naţionale, regionala Iaşi care caută un şef de district căi ferate, poduri şi drumuri, pentru secţia din Galaţi. Detalii puteţi afla accesând pagina de internet a AJOFM Galaţi (ww.galati.anofm.ro )

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.