Peste 270 de cereri pentru parcări au fost respinse

0
509

Primăria municipiului Galați informează că în următoarele verificări dosarelor depuse pentru atribuirea unui loc de parcare din ETAPA V (Mazepa I, Mazepa II, Țiglina I, Țiglina II, Micro 18 și Micro 21, cât și în subzonele noi Țiglina II-10A, Mazepa I -19A și Țiglina I-9C) un număr de 114 cereri au fost declarate respinse.

La acestea se adaugă 158 de rezervari on-line pentru care solicitanții nu au depus cererea de atribuire însoțită de documente anexă – condiție de prevăzută de art.10 din Regulamentul aprobat, motiv pentru care comisia de atribuire le-a declarat respinse și pe acestea. Listele pot fi consultate pe site-ul Primăriei municipiului Galați, în secțiunea „Anunțuri parcări de reședință”.

Solicitanții pot depune contestații în termen de 5 zile lucrătoare de la data prezentului anunț, urmând ca soluționarea acestora și aducerea la cunoștință publică a rezultatelor să se realizeze în termen de 5 zile lucrătoare.

Contestațiile se vor depune pe adresa de e-mail contestatiiparcari@primariagalati.ro.

De asemenea, aducem la cunoștința solicitanților faptului că cererea de contestație nu poate avea ca obiect completarea dosarului depus inițial, procedura completării nefiind prevăzute în regulament.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 1 =