Peste 150 de utilaje de deszăpezire, mobilizate la ordinul primarului. Atenţie unde vă parcaţi maşinile!

0
946

Peste 150 de utilaje de deszăpezire sunt pregătite să intervină pe străzile Galaţiului, a anunţat primarul Ionuţ Pucheanu.

„Având în vedere atenţionările meteorologice privind starea vremii în următoarea perioadă, s-a dat ordin pentru mobilizarea tuturor subcontractorilor şi celor 138 de utilaje pentru a interveni în caz de necesitate. De asemenea, începând din această seară, vor fi pregătite şi vor acţiona la nevoie şi utilajele care sunt în dotarea societăţii Ecosal (12 tractoare şi 7 sărăriţe). În depozite sunt, momentan, disponibile 900 de tone de material antiderapant şi există posibilitatea suplimentării acestei cantităţi, dacă situaţia o va impune”, informează primarul Galaţiului.
Edilul îi roagă pe gălăţeni să aleagă cu atenţie locul de parcare, în aşa fel încât să permită utilajelor să intervină pentru deszăpezire, inclusiv pe străzile din interioarele cartierelor.

Reamintim că Galaţiul se află, începând de luni dimineaţă şi până pe data de 1 martie, la ora 10,00, sub avertizare de Cod Portocaliu de ger. Tot de astăzi, Galaţiul se află şi sub Cod Galben de ninsori viscolite (în intervalul 26 februarie, ora 4,00, – 27 februarie, ora 20,00).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.