Peste 130 de gălățeni, ajutați de Biblioteca ”V.A. Urechia” să obțină certificatul verde de vaccinare

0
608
Odată cu instituirea obligativității prezentării certificatului verde, Biblioteca Județeană „V.A. Urechia” Galați, instituție subordonată Consiliului Județean Galați, a continuat să ofere, prin intermediul compartimentelor Referințe electronice & Internet, de la sediu și filiale, sprijin persoanelor care doresc să își genereze certificatele digitale care fac dovada vaccinării împotriva COVID-19, în format tipărit sau electronic.
Astfel, începând cu data de 26 octombrie, Biblioteca a primit numeroase solicitări în acest sens, ajutând peste 130 de solicitanți, la sediu și la filiale, să își genereze certificatul, fie direct pe dispozitivele mobile ale acestora, fie în format tipărit pentru persoanele mai în vârstă, cărora le este mai la îndemână să îl folosească pe hârtie.
Gălățenii care doresc în continuare să  beneficieze de sprijinul bibliotecarilor, pentru obținerea certificatului digital de vaccinare sau pentru programarea pentru vaccinarea împotriva COVID-19 cu doza a treia, pot apela la serviciile bibliotecarilor în intervalul de lucru cu publicul, de luni până vineri, între orele 9,00-18,00, și duminica, între orele 9-13, la sediul Bibliotecii Judeţene „V.A. Urechia”, la Filiala nr. 1 „Costache Negri” (în incinta Clubului Liberty, lângă Orășelul Copiilor) și la Filiala nr. 2 „Paul Păltănea” (în Micro 40, în incinta fostului Liceu Metalurgic).

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

13 + six =