Peste 1.200 de amenzi aplicate de poliţiştii locali în cadrul Planului de măsuri “Gospodărirea Municipiului 2021

0
798

Peste 1.200 de sancțiuni contravenționale, în sumă de 535.600 lei, au aplicat polițiștii locali în cadrul Planului de măsuri “Gospodărirea Municipiului 2021”, plan derulat în intervalul 01 martie – 30 noiembrie.

Pe durata celor nouă luni, polițiștii locali din cadrul secțiilor de poliție și cei de la Serviciul de Protecție a Mediului, au întreprins acţiuni, aplicând legislația în vigoare și ținând cont de atribuțiile fiecărei structuri în parte, precum și a împuternicirii stabilite de primarul municipiului Galați

Cele mai multe dintre amenzi au fost date pentru aruncare/abandonare /depozitare deșeuri, un număr de 897. Pentru afectarea spațiului verde au fost aplicate 192 de sancțiuni, iar pentru deținere/creștere/plimbare animale de companie, au fost date alte 170 de amenzi. Tot în cadrul Planului de măsuri “Gospodărirea Municipiului 2021” au mai fost aplicate sancțiuni contravenționale pentru abateri, precum: distrugere/utilizare necorespunzătoare a spațiilor de joacă, distrugere mobilier urban, etc.

Reamintim că pe toată durata derulării Planului de măsuri “Gospodărirea Municipiului 2021”, oamenii legii au avut în vedere: asigurarea și păstrarea curăţeniei și ordinii pe teritoriul municipiului; întreținerea și utilizarea spațiilor verzi; utilizarea locurilor de joacă și a obiectelor de mobilier urban; deținerea, creșterea și circulația animalelor de companie și respectarea normelor de igienă; scrierea sau desenarea, fără drept, pe pereții clădirilor, pe garduri sau pe obiecte de folosință comună aflate în locuri publice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.