Pentru un oraș mai verde. Mii de copaci au fost plantați în Galați, în această primăvară

0
509

OBIECTIV ÎNDEPLINIT: Mii de copaci și puieți, plantați în această primăvară”, anunță primarul Ionuț Pucheanu, pe pagina sa de facebook.

Mii de copaci și puieți au fost plantați în oraș, în această primăvară, datorită unei noi campanii inițiate și puse în practică de municipalitate, dar și datorită unor acțiuni ale societății civile. Aproximativ 8.000 de copaci și puieți au fost plantați, în ultimele săptămâni, în municipiul Galați, atât cu ajutorul autorităților, prin intermediul Gospodărire Urbană, cât și cu suportul sutelor de voluntari de toate vârstele.

Mai mulți copaci pentru un oraș verde și un mediu sănătos! În această campanie de primăvară au fost plantați în diferite zone ale orașului aproape 1.000 de copaci viguroși de către echipele societății Gospodărire Urbană Galați, cărora li s-au adăugat circa 1.000 de puieți oferiți de către Romsilva – Directia Silvica Galati. În plus, grație acțiunilor de voluntariat derulate de Gloria Education Foundation cu sprijinul Primăriei vorbim de încă 6.000 de puieți. Și nu ne oprim aici! În campania de toamnă vom face noi plantări”, anunță edilul Galațiului.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

fifteen + 16 =