Penibilul domn Stângă

0
638

”Îl votăm că e tânăr și frumos. Se pare că în politică și asta poate fi un avantaj”, scrie finuțu Andrei Mihăilescu, consilier local PNL, la fel de penibil, dar mai ales pupincurist de frunte, atașând pe pagina sa de socializare o fotografie cu ”Godfather” (și la propriu, și la figurat) George Stângă, senatorul deratizării pe bani publici, alături de celebrul JR Ewing din la fel de celebrul serial de televiziune ”Dallas”.

Ceva mai penibil de atât nu există. Adevărul e că senatorul deratizării PNL, George Stângă, seamănă leit cu JR. E născut la Dallas, dar de Munteni, este un important industriaș, dar în industria showbiz-ului la bară, și este la fel de ticălos, însă infinit mai puțin dotat în cutia craniană.

Cât despre atârnătorii de partid, cum e și finu Andrei Mihăilescu, cel cu buze catifelate, penibilul este la superlativ. Atât de stingher și plictisit să îți fie unicul neuron, încât să te pretezi la asemenea ode ”conducătorului iubit”? Unde mai pui că acest ”urmaș al Brătienilor” este în Consiliul Local Galați și votează cum se cheltuiesc banii noștri, ai tuturor. Și mai vrea o dată! L-a pus ”Godfahter” JR Stângă pe liste că a pupat fin și catifelat.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

seventeen − 8 =