Penelistul George Stângă lovește din nou, cu dispreț față de lege și gălățeni

0
806

Scriam, pe data de 4 august, că penelistul George Stângă deratizează până și legea, în disperare electorală. Și pe bună dreptate, căci parlamentarul PNL, despre care nimeni nu știe ce a făcut pentru gălățeni în cei patru ani de mandat la București, și-a scos membrii de partid, în gașcă, să îl promoveze, încălcând mai multe măsuri de protecție instituite de autorități.

Același senator le recomanda pe data de 5 august, plin de aroganță, lui Pucheanu și Fotea, care ieșiseră într-o conferință de presă, ”să fie atenți la măsurile de protecție împotriva răspândirii Covid-19. Nepurtarea mănușilor și transferul de obiecte de la o persoană la alta pot crește riscul răspândirii virusului Covid-19!”, atenționa, cu ipocrizia-i caracteristică, preaslăvitul conducător al PNL Galați.

La nici cinci zile de la avertismentul penibil transpus într-un comunicat de presă de toată jena, senatorul George Stângă organizează un chiolhan de zile mari la o terasă, cu încălcarea tuturor normelor impuse chiar de Guvernul PNL.

Un chiolhan cu aproape 20 de persoane, la aceeași masă!

Că așa e la PNL, legile sunt doar pentru muritorii de rând. A demonstrat-o cu vârf și îndesat până și Guvernul, nu demult.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.